Koska punnan arvo on ollut nyt jo jonkin aikaa alempana kuin ennen, laskin Gracefruitin tuoksuöljyjen hintaa vastaamaan paremmin puntahintaa. Tarkoitus on pitää hinnat likimain samoina kuin Gracefruitin omilla sivuilla. Jos punnan arvo taas nousee, nostan minäkin vastaavasti hintoja. Pienestä valuutta-arvojen heilumisesta en viitsi hötkyillä, koska hinnat pitää käydä yksitellen muuttamassa.

Odotan innokkaasti Gracefruitin uutta lähetystä, jossa on Cucumber (tuore kurkku) ja Raspberry (vadelma) -tuoksuöljyt. Uksoisin, että paketti tulee tällä viikolla.

Cucumber:

Kevyt, raikas tuoksu jossa on tuoretta kurkkua ja pehmeä merinuotti yhdistettynä ruusun, jasmiinin ja vesililjan kukkaisiin nuotteihin. Pohjalla seetriä ja vaniljaa. Käyttäytyy erinomaisesti saippuoitaessa eikä edes värjää.

Oma arvio: että tuore kurkku voikin tuoksua hyvälle! Tämä on ehdoton kevätsuosikki. laitoin tätä ilmanraikastimeksi muutaman tipan pieneen keramiikkaruukkuun - vielä kun ehtisin saippuoida tämän. Tämä on raikas, ilmava, sopii varmasti vesi-ilma -teemaisiin omiin tuoksusekoituksiinkin.

Raspberry:

Raikas ja realistinen vadelmatuoksu, jossa on kevyt vihreä nuotti ja pohjalla myskiä ja kuivia hedelmiä tukemassa kokonaisuutta. Saippuoituu kauniisti eikä värjää.

Tästä vadelmasta ei ole vielä omia kokemuksia, mutta odotan tältä paljon!