Tänään - hömm, kello on jo monta, siis eilen - on ollut jokin käyttökatkos/häiriö kaikissa wosbee-kaupoissa, joten se on ollut myös Pienessä tuoksukaupassa. Jos siis tilaaminen ei onnistunut, älä pelästy, tökkiväisyys ei ole pysyvä tila, häiriö lienee jo ohi.

Sain uutta ihanaa Gracefruit-tuoksua: Black Cafe. Se ei, yllätys yllätys, ole mikään mokkatuoksu. Aluksi en lämmennytkään sille, kun olin etsimässä nimenomaan vahvan mustan kahvin tuoksua eikä tuo ollut ollenkaan sinne päinkään. Tein kuitenkin myöhemmin siitä pienen tilkan parfyymiöljyä, jota sitten flegmaattisesti sivelin ranteisiini ja nuuhkaisin vailla toivoa paremmantuoksuisesta huomisesta - mutta se olikin aivan ihanaa! Kun siis unohtaa sen kahviajatuksen ihan kokonaan. Tuoksu on ainakin minulle aivan huumaavan hyvä. Siinä on vetiveriä ja santelia ja ehkä tippa sitä mustaa kahviakin jossain kohdassa ja jotain, ahh, ihanaa. Ei mikään naisellinen tuoksu, ehkä enemmänkin unisex-osastoa. Sopisi vallan hyvin miehellekin. Vielä on saippuoimatta. Mitäpä jos en laittaisikaan tätä tuoksukauppaan, vaan pitäisin kaiken itselläni? Mietitäänpä tätä yön yli. ;-)Silmänisku

Ainiin vielä, sain testattavaksi ns. Thai-deodorantin, sellaisen läpikuultavan kivimäisen palan, jossa on jotain mineraaleja ja joka ei lopeta hikoilua, ainoastaan estää hajun. Toimii. Pieni tuoksukauppa on lähinnä raaka-ainekauppa, joten en oikein tiedä, sopisiko tuommoinen tuote valikoimiin. "Käytä tätä niin voit haistaa tuoksukaupan tuoksut ilman kainaloistasi häiritsevästi lemahtelevaa hien hajua"

Hmm? Ei?