Edellisessä kirjoituksessa unohtui mainita muutama muukin uutuus. Yksi niistä on persikansiemenöljy. Piti tulla ihan hehkuttamaan sitä, kun kokeilin sitä ensin kuivalle kädenselän iholle ja sitten muuallekin.

Se on hyvin samantyyppistä kuin aprikoosinsiemenöljy, mutta ainakin minun mielestäni se on vieläkin kevyempää ja imeytyy ihoon ihan hetkessä. Melkein kuului "slurpsis" kun kädenselän tosi kuiva iho hotkaisi öljyn. Sen jälkeen iho tuntui pehmeältä, mutta ei laisinkaan rasvaiselta.

Tästä innostuin niin, että tein itselleni vartaloöljyä, jossa oli 0,5% allergeenitonta persikkatuoksua mukana. Persikansiemenöljyn oma tuoksu on hyvin mieto ja perusöljymäinen, joten ajattelin että olisi hauskaa jos se tuoksuisi miedosti persikalle. Tämä öljy on tosi hyvää suihkun jälkeen! Jos laittaa tuoksua suoraan tuollaiseen 85ml pulloon, niin 0,5% olisi sellaiset o,4 millilitraa. Todella pieni määrä, mutta minusta riittävä - ja ainahan sitä voi lisätä, jos tahtoo vahvempaa.

Eteerisiä öljyjäkin on ilmestynyt muutama uusi: sitruuna, litsea, bergamotti ja kuusenneulanen. Litsea on mainio kumppani kaikille sitrusöljyille, koska se auttaa niitä pysymään tuotteessa paremmin. Sitruuna on raikas sitruunankuoren tuoksu ja kuusenneulanen tuoksuu kuusimetsältä. Oma suosikkini noista uutuuksista on kuitenkin bergamotti, terhakka sitrustuoksu, jossa on ihan omanlaisensa, hieman mausteinen tuoksusävy.

Ennakkomainos: Gracefruitilla on nyt Lushin American Cream -tuoksukopio Double Cream! En malta odottaa, että tätä ihanuutta saapuu  huomaani. Se on niin herkullisen vaniljainen lohtutuoksu. Uskoisin, että ensi tai seuraavalla viikolla Double Creamia sisältävä lähetys saapuu.